Szczegóły obiektu: Kucharz wielkopolski : praktyczne przepisy gotowania smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, pieczenia ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz różne sekreta domowe
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Śleżańska, Maria
Data:1892
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1911
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1904
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kozłowska, Anna
Data:2021.03.15 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Śleżańska, Maria
Data:1881.12.31 | 1881
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1936
Rodzaj zawartości:pozostałe