Szczegóły obiektu: Wielkopolski kucharz : 600 praktycznych przepisów kucharskich z własnego doświadczenia jako to : przepisy smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, przysmaków i ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz sekreta gospodarskie etc.
Instytucja dostarczająca:Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: Dla wszystkich bez ograniczeń ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Śleżańska, Maria
Data:1881.12.31 | 1881
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Śleżańska, Maria
Data:1892
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890) Autor
Data:1877
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe