Szczegóły obiektu: Kucharz wielkopolski : praktyczne przepisy gotowania smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, pieczenia ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserwów i wędlin oraz różne sekreta domowe
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Title:
- Creator:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Language:
- Source:
- Publisher:
- Subject:
- Identifier:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1911
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria
Data:1892
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1904
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe