Szczegóły obiektu: Kucharz wielkopolski : praktyczne przepisy gotowania smacznych a tanich potraw, smażenia konfitur, pieczenia ciast, przyrządzania lodów, kremów, galaret, deserów, konserw i wędlin oraz różne sekreta domowe
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor 
Data:1904 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor 
Data:1932 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor 
Data:1911 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor 
Data:1935 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor 
Data:1936 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor 
Data:1935 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor 
Data:1935 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890) Autor 
Data:1877 
Rodzaj zawartości:pozostałe