Szczegóły obiektu: Kuchnia regionalna w gastronomii hotelowej na przykładzie Poznania
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/34204 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kozłowska, Anna
Data:2021.03.15 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kozłowska, Anna
Data:2019.10.06 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Świtała-Trybek, Dorota
Data:2015.12.31
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Poreda, Anna
Data:2022.08.19 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Słabińska, Adrianna
Data:2015.12.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kulesza, Mariusz
Data:2019.05.14 | 2001
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Śleżańska, Maria
Data:1892
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Śleżańska, Maria (ok. 1835-1890). Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe