Szczegóły obiektu: Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), cz. III, Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I-VII w.)
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/43319 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rzeźnicka, Zofia | Kokoszko, Maciej
Data:2022.09.22 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rzeźnicka, Zofia
Data:2017.01.27 | 2017 | 2017.02.17
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Rzeźnicka, Zofia (1985- ) | Kokoszko, Maciej (1962- )
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Rzeźnicka, Zofia | Kokoszko, Maciej
Data:2021.08.27 | 2019.12.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kokoszko, Maciej | Rzeźnicka, Zofia
Data:2016.09.05 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kokoszko, Maciej | Rzeźnicka, Zofia
Data:2021.03.03 | 2019.10.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rzeźnicka, Zofia | Kokoszko, Maciej
Data:2019.07.29 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kokoszko, Maciej | Rzeźnicka, Zofia
Data:2024.03.06 | 2023.12.21
Rodzaj zawartości:obrazy