Szczegóły obiektu: Mięso i produkty zwierzęce w dietetyce, procedurach terapeutycznych i gastronomii antyku i wczesnego Bizancjum na podstawie wybranych źródeł medycznych
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/20395
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rzeźnicka, Zofia
Data:2017.01.27 | 2017 | 2017.02.17
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Rzeźnicka, Zofia
Data:2017.12.01 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Rzeźnicka, Zofia
Data:2021.03.25 | 2015
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Rzeźnicka, Zofia
Data:2023.02.10 | 2022.10.12
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rzeźnicka, Zofia | Kokoszko, Maciej
Data:2021.08.27 | 2019.12.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kokoszko, Maciej | Rzeźnicka, Zofia
Data:2016.09.05 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rzeźnicka, Zofia | Kokoszko, Maciej
Data:2022.09.22 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kokoszko, Maciej | Rzeźnicka, Zofia
Data:2021.03.03 | 2019.10.30
Rodzaj zawartości:obrazy