Szczegóły obiektu: Zastosowanie kulinarne i medyczne pokrzywy w wybranych źródłach antycznych i bizantyńskich
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/29765
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rzeźnicka, Zofia | Kokoszko, Maciej
Data:2019.07.29 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rzeźnicka, Zofia | Kokoszko, Maciej
Data:2021.08.27 | 2019.12.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kokoszko, Maciej | Rzeźnicka, Zofia
Data:2016.09.05 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rzeźnicka, Zofia | Kokoszko, Maciej
Data:2022.09.22 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kokoszko, Maciej | Rzeźnicka, Zofia
Data:2021.03.03 | 2019.10.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kokoszko, Maciej | Rzeźnicka, Zofia
Data:2024.03.06 | 2023.12.21
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kokoszko, Maciej | Rzeźnicka, Zofia
Data:2014.03.16 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kokoszko, Maciej | Jagusiak, Krzysztof | Rzeźnicka, Zofia
Data:2015.06.16 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy