Szczegóły obiektu: Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.). Cz. 3, Ab ovo ad yala - jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I-VII w.)
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rzeźnicka, Zofia (1985- ) | Kokoszko, Maciej (1962- )
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kokoszko, Maciej (1962- ) | Jagusiak, Krzysztof (1985- ) | Rzeźnicka, Zofia (1985- )
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty