Szczegóły obiektu: Lokalne produkty, regionalne i tradycyjne dania w gastronomii hotelowej jako przykład innowacji stosowanych przez hotele 5-gwiazdkowe w Polsce
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/42835 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Poreda, Anna
Data:2022.08.19 | 2022
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kozłowska, Anna
Data:2019.10.06 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kozłowska, Anna
Data:2021.03.15 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wszendybył, Ewa | Jeziorski, Leopold
Data:2005
Rodzaj zawartości:obrazy
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty
Data:1946
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak