Szczegóły obiektu: Lokalne produkty, regionalne i tradycyjne dania w gastronomii hotelowej jako przykład innowacji stosowanych przez hotele 5-gwiazdkowe w Polsce
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/42835 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Poreda, Anna 
Data:2022.08.19  | 2022 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Kozłowska, Anna 
Data:2019.10.06  | 2019 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Kozłowska, Anna 
Data:2021.03.15  | 2020 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Wszendybył, Ewa  | Jeziorski, Leopold 
Data:2005 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak 
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak 
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak 
Dostępność obiektu:Dostęp otwarty 
Data:1946 
Rodzaj zawartości:teksty 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak