Szczegóły obiektu: Assessment of the sanitary status of enterprises processing food of animal origin, based on the results of the Polish Veterinary Inspection supervision
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/TRVS/article/view/TRVS.2019.007/24475
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/TRVS/article/view/TRVS.2019.007
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Felsmann, Mariusz Z. | Szarek, Józef | Dzikowski, Andrzej | Sołtyszewski, Ireneusz
Data:2020.01.16
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ujwary, Maria
Data:2021.04.16 | 2019.12.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:SZYMAŃSKA-BRAŁKOWSKA, Małgorzata | MALINOWSKA, Ewa
Data:2020.12.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wiśniewska, Małgorzata Zdzisława | Kowalska, Aleksandra
Data:2022.06.30
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Mikulec, Anna | Zborowski, Marek | Kowalski, Stanisław
Data:2023.02.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Leśkiewicz, Katarzyna
Data:2024.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Błaszak, Magdalena
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Sokołowski, Łukasz Mikołaj
Data:2025.06.30
Rodzaj zawartości:teksty