Szczegóły obiektu: Założenia etyczne Kodeksu Etyki Żywnościowej
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/35173 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Ujwary, Maria
Data:2021.04.16 | 2019.12.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:SZYMAŃSKA-BRAŁKOWSKA, Małgorzata | MALINOWSKA, Ewa
Data:2020.12.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mikulec, Anna | Zborowski, Marek | Kowalski, Stanisław
Data:2023.02.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wiśniewska, Małgorzata Zdzisława | Kowalska, Aleksandra
Data:2022.06.30
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Sokołowski, Łukasz Mikołaj
Data:2025.06.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Leśkiewicz, Katarzyna
Data:2024.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Błaszak, Magdalena
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Sokołowski, Łukasz Mikołaj
Data:2023.06.29
Rodzaj zawartości:teksty