Szczegóły obiektu: Organic food in the aspect of food safety in Poland and in the European Union
Instytucja dostarczająca:Platforma Czasopism Uniwersytetu Opolskiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/ees/article/view/2903/2344
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/ees/article/view/2903
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:SZYMAŃSKA-BRAŁKOWSKA, Małgorzata | MALINOWSKA, Ewa
Data:2020.12.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kacprzak, Ewa
Data:2014.06.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Jarecki, Wacław
Data:2022.10.17 | 2022.10.14
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Mikulec, Anna | Zborowski, Marek | Kowalski, Stanisław
Data:2023.02.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ciepielewska, Magdalena
Data:2015.11.18 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Leśkiewicz, Katarzyna
Data:2024.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sokołowski, Łukasz Mikołaj
Data:2025.06.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wiśniewska, Małgorzata Zdzisława | Kowalska, Aleksandra
Data:2022.06.30
Rodzaj zawartości:pozostałe