Szczegóły obiektu: Czy literatura potrafi „mówić kulinariami”? Na przykładzie kategorii starości i młodości
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/39716 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wiśniewska-Grabarczyk, Anna
Data:2021.11.08 | 2016
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mazurkiewicz, Adam
Data:2024.11.20 | 2020.09.03
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor
Data:1876
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor
Data:1875
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Berger, Antoni Stanisław (1842-1907)
Data:1887
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor
Data:1851
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Berchoux, Joseph (1760-1839)
Data:1803.11
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor
Data:1851
Rodzaj zawartości:pozostałe