Szczegóły obiektu: Physiologie du goût. T. 2
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
 - Twórca:
 - Opis:
 - Dostępność obiektu:
 - Prawa:
 - Data:
 - Język:
 - Źródło:
 - Wydawca:
 - Relacja:
 - Temat i słowa kluczowe:
 - Identyfikator:
 - Dostawca danych:
 - Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
 - Rodzaj zawartości:
 
Podobne obiekty
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor 
Data:1875 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor 
Data:1851 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor 
Data:1876 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826) Autor 
Data:1851 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Berchoux, Joseph (1760-1839) 
Data:1803.11 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Kudriaffsky, Eufemia von (1820-1882) 
Data:1872 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Berger, Antoni Stanisław (1842-1907) 
Data:1887 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Data:1900 - 1920 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak