Szczegóły obiektu: Produkcja chleba bezglutenowego wyzwaniemdla współczesnego piekarnictwa
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2017.4.03
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kaim, Urszula | Harasym, Joanna
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kaim, Urszula
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna | Pieciuń, Tomasz
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy