Szczegóły obiektu: 3D Printers for Food Printing – Advantages and Drawbacks of Market Ready Technical Solutions
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/nit.2022.38.03
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2022.12.31 | 2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kaim, Urszula | Harasym, Joanna
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna | Pieciuń, Tomasz
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bogacz-Radomska, Ludmiła | Harasym, Joanna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy