Object's details: Lokalne produkty, regionalne i tradycyjne dania w gastronomii hotelowej jako przykład innowacji stosowanych przez hotele 5-gwiazdkowe w Polsce
Provider:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 ;
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: http://hdl.handle.net/11089/42835 ;
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Poreda, Anna
Date:2022.08.19 | 2022
Type:text
Creator:Kozłowska, Anna
Date:2019.10.06 | 2019
Type:image
Creator:Kozłowska, Anna
Date:2021.03.15 | 2020
Type:text
Creator:Wszendybył, Ewa | Jeziorski, Leopold
Date:2005
Type:image
Type:other
Can I use it?:yes
Object availability:free access
Type:other
Can I use it?:yes
Object availability:free access
Type:other
Can I use it?:yes
Object availability:free access
Date:1946
Type:text
Can I use it?:yes