Szczegóły obiektu: Bodies coordinating cooperation and liaison within the framework of official food controls - selected issues
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/ppr/article/view/40170/34181
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/ppr/article/view/40170
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Serlikowska, Agnieszka
Data:2023.12.27
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wiśniewska, Małgorzata Zdzisława | Kowalska, Aleksandra
Data:2022.06.30
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Serlikowska, Agnieszka
Data:2018.12.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Serlikowska, Agnieszka
Data:2024.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Felsmann, Mariusz Z. | Szarek, Józef | Dzikowski, Andrzej | Sołtyszewski, Ireneusz
Data:2020.01.16
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Serlikowska, Agnieszka
Data:2014.04.22
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1948
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1895
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:tak