Szczegóły obiektu: Acrylamide as a compound present in food and its effects on living organisms
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/HERB.2015.004/23583
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/HERB.2015.004
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kilar, Magdalena | Kilar, Janusz | Ruda, Maria
Data:2015.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pouzergue, Marie
Data:2022.06.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Goszczyński, Wojciech | Wójtewicz, Anna
Data:2018.09.17 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:SZYMAŃSKA-BRAŁKOWSKA, Małgorzata | MALINOWSKA, Ewa
Data:2020.12.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sokołowski, Łukasz Mikołaj
Data:2025.06.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Freundt, Klaus J. | Ibrahim, Hosny A.
Data:1990
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kacprzak, Ewa
Data:2014.06.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Łata, Monika
Data:2023.01.27
Rodzaj zawartości:teksty