Szczegóły obiektu: Body on the Plate. On the Relation between the Carnality and Food (on the example of meat in advertising)
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/25648 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Goszczyński, Wojciech | Wójtewicz, Anna
Data:2018.09.17 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Brooks, J. E. | Htun, P. T. | Naing, H. | Walton, D. W.
Data:1981.12.31 | 1981
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Goszczyński, Wojciech
Data:2024.03.21
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Oni, Sharon Damilola | Ojedokun, UsmanUsman Adekunle | Aderinto, Adeyinka Abideen
Data:2023.12.30
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dudek, Hanna | Orłowski, Arkadiusz
Data:2016.03.22 | 2006
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Gamlath, Isha
Data:2021.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pouzergue, Marie
Data:2022.06.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Choshaly, Sahar Hosseinikhah
Data:2025.07.11 | 2025.05.30
Rodzaj zawartości:obrazy