Szczegóły obiektu: Food as a Work of Art: On the Limits of the Perception of Nutrition in Pozycja smaku. Jedzenie w granicach sztuki by Dorota Koczanowicz
Instytucja dostarczająca:Czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Śląskiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://journals.us.edu.pl/index.php/CHOWANNA/article/view/11833/9240
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://journals.us.edu.pl/index.php/CHOWANNA/article/view/11833
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Chmiel, Anna
Data:2020.12.29
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gołębiowska, Justyna
Data:2022.11.14 | 2021 | 2022.10.10
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bankova, Petya | Baeva, Vihra
Data:2022.09.13
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Suchacka, Weronika
Data:2020.12.01
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Goszczyński, Wojciech
Data:2024.03.21
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Goszczyński, Wojciech
Data:2024.04.23
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2018.06.29 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji
Twórca:Augustynowicz, Nina
Data:2021.12.21
Rodzaj zawartości:teksty