Szczegóły obiektu: Wpływ dodatku ekstraktów roślinnych o podwyższonej stabilności na jakość pieczywa
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Czaja, Anna
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Filbrandt-Czaja, Anna
Data:2017.08.23
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Czaja, Stanisław | Cymerman, Anna
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Filbrandt-Czaja, Anna | Adamska, Edyta
Data:2018.05.09
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Czaja, Anna | Gertchen, Mateusz | Wyspiańska, Dorota | Czubaszek, Anna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czaja, Anna | Gertchen, Mateusz | Wyspiańska, Dorota | Czubaszek, Anna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Adamska, Edyta | Filbrandt-Czaja, Anna | Richert, Agnieszka
Data:2018.03.15
Rodzaj zawartości:teksty
Influence of land cover and structure of tree stands on pollen deposition in Zaborski Landscape Park
Twórca:Filbrandt-Czaja, Anna | Deptuła, Miłosz | Nienartowicz, Andrzej
Data:2012.12.19
Rodzaj zawartości:teksty