Szczegóły obiektu: Wpływ dodatku mikrokapsułkowanych ekstraktów z łuski cebuli na wybrane właściwości pieczywa pszennego
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/ijfsb.2016.1.02
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Czaja, Anna  | Gertchen, Mateusz  | Wyspiańska, Dorota  | Czubaszek, Anna 
Data:2016.12.31  | 2016 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Czaja, Anna  | Gertchen, Mateusz  | Wyspiańska, Dorota  | Czubaszek, Anna 
Data:2016.12.31  | 2016 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Gertchen, Mateusz 
Data:2019.12.31  | 2019 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Wyspiańska, Dorota 
Data:2019.12.31  | 2019 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Czubaszek, Anna (1962- ) 
Data:2008.12.31  | 2008 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Czaja, Anna 
Data:2019.12.31  | 2019 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Filbrandt-Czaja, Anna 
Data:2017.08.23 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Czaja, Stanisław  | Cymerman, Anna 
Data:2005.12.31  | 2005 
Rodzaj zawartości:obrazy