Szczegóły obiektu: Wykorzystanie badań marketingowych w kreowaniu innowacji na rynku żywności funkcjonalnej
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
 - Twórca:
 - Opis:
 - Dostępność obiektu:
 - Prawa:
 - Data:
 - Typ:
 - Język:
 - Format:
 - Wydawca:
 - Relacja:
 - Temat i słowa kluczowe:
 - Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2016.460.03
 - Dostawca danych:
 - Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
 - Rodzaj zawartości:
 
Podobne obiekty
Twórca:Olejniczak, Magdalena 
Data:2014.12.31  | 2014 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Olejniczak, Magdalena 
Data:2016.12.31  | 2016 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Olejniczak, Magdalena 
Data:2018.12.31  | 2018 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Olejniczak, Magdalena 
Data:2017.09.29  | 2017  | 2017.11.13 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Olejniczak-Rabinek Magdalena 
Rodzaj zawartości:teksty 
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie 
Twórca:Gąsienica-Staszeczek, Magdalena  | Olejniczak, Paweł 
Data:2016.12.31  | 2016 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Olejniczak, Paulina  | Brożyna, Eliza  | Grabowska, Magdalena 
Data:2019.08.13  | 2019 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Adamska-Bartlomiejczyk, Anna  | Bednarska, Katarzyna  | Bialek-Pietras, Magdalena  | Kilianska, Zofia M  | Mieczkowski, Adam  | Olejniczak, Agnieszka B  | Paradowska, Edyta  | Studzinska, Miroslawa  | Sulkowska, Zofia  | Zolnierczyk, Jolanta D.  | Leśnikowski, Zbigniew J 
Data:2018.05.20 
Rodzaj zawartości:teksty