Szczegóły obiektu: Zachowania konsumentów na rynku żywności opatrzonej oświadczeniami żywieniowymi i zdrowotnymi – wybrane aspekty
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2018.526.20
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Olejniczak, Magdalena
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Olejniczak, Magdalena
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Olejniczak, Magdalena
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Olejniczak, Magdalena
Data:2017.09.29 | 2017 | 2017.11.13
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Olejniczak-Rabinek Magdalena
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Gąsienica-Staszeczek, Magdalena | Olejniczak, Paweł
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Olejniczak, Paulina | Brożyna, Eliza | Grabowska, Magdalena
Data:2019.08.13 | 2019
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Adamska-Bartlomiejczyk, Anna | Bednarska, Katarzyna | Bialek-Pietras, Magdalena | Kilianska, Zofia M | Mieczkowski, Adam | Olejniczak, Agnieszka B | Paradowska, Edyta | Studzinska, Miroslawa | Sulkowska, Zofia | Zolnierczyk, Jolanta D. | Leśnikowski, Zbigniew J
Data:2018.05.20
Rodzaj zawartości:teksty