Object's details: Wykorzystanie badań marketingowych w kreowaniu innowacji na rynku żywności funkcjonalnej
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/pn.2016.460.03
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Olejniczak, Magdalena
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image
Creator:Olejniczak, Magdalena
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Olejniczak, Magdalena
Date:2018.12.31 | 2018
Type:image
Creator:Olejniczak, Magdalena
Date:2017.09.29 | 2017 | 2017.11.13
Type:text
Creator:Olejniczak-Rabinek Magdalena
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Gąsienica-Staszeczek, Magdalena | Olejniczak, Paweł
Date:2016.12.31 | 2016
Type:other
Creator:Olejniczak, Paulina | Brożyna, Eliza | Grabowska, Magdalena
Date:2019.08.13 | 2019
Type:text
Creator:Adamska-Bartlomiejczyk, Anna | Bednarska, Katarzyna | Bialek-Pietras, Magdalena | Kilianska, Zofia M | Mieczkowski, Adam | Olejniczak, Agnieszka B | Paradowska, Edyta | Studzinska, Miroslawa | Sulkowska, Zofia | Zolnierczyk, Jolanta D. | Leśnikowski, Zbigniew J
Date:2018.05.20
Type:text