Szczegóły obiektu: Nutritional and health benefits of selected vegetable species of the genus Brassica L.
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/35710/30025
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/35710
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Krochmal-Marczak, Barbara | Sawicka, Barbara | Stryjecka, Małgorzata | Pisarek, Marta | Bienia, Bernadetta
Data:2021.10.18
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Krochmal-Marczak, Barbara | Sawicka, Barbara
Data:2016.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Tobiasz-Salach, Renata | Krochmal-Marczak, Barbara
Data:2016.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2021
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Hys, Martyna | Kuśmierski, Jakub | Janik, Izabela | Martyka, Anna | Ujma, Przemysław
Data:2024.04.11
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1840
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Faltus, Anita | Pawłuszkiewicz, Karolina | Mikołajczak, Michał | Korgiel, Matylda | Gaweł-Dąbrowska, Dagmara
Data:2025.04.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Womperski, Karol | Woźniak, Justyna | Szymonik, Julia | Szopa, Sebastian | Elias, Jagoda
Data:2024.04.25
Rodzaj zawartości:teksty