Szczegóły obiektu: Nutritional and health benefits of selected vegetable species of the genus Brassica L.
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0
- Date:
- Type:
- Language:
- Source:
- Format:
- Publisher:
- Relation: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/35710/30025
- Subject:
- Identifier: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/35710
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Krochmal-Marczak, Barbara | Sawicka, Barbara | Stryjecka, Małgorzata | Pisarek, Marta | Bienia, Bernadetta
Data:2021.10.18
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Krochmal-Marczak, Barbara | Sawicka, Barbara
Data:2016.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Tobiasz-Salach, Renata | Krochmal-Marczak, Barbara
Data:2016.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2021
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Hys, Martyna | Kuśmierski, Jakub | Janik, Izabela | Martyka, Anna | Ujma, Przemysław
Data:2024.04.11
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1840
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Walter de Walthoffen, Szymon Jerzy
Data:2025.09.08
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Faltus, Anita | Pawłuszkiewicz, Karolina | Mikołajczak, Michał | Korgiel, Matylda | Gaweł-Dąbrowska, Dagmara
Data:2025.04.03
Rodzaj zawartości:teksty