Szczegóły obiektu: Możliwości wykorzystania ziarna owsa w diecie człowieka
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/HERB.2016.011/23809
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/HERB.2016.011
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Tobiasz-Salach, Renata | Krochmal-Marczak, Barbara
Data:2016.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Krochmal-Marczak, Barbara | Sawicka, Barbara
Data:2016.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Krochmal-Marczak, Barbara | Sawicka, Barbara | Stryjecka, Małgorzata | Pisarek, Marta | Bienia, Bernadetta
Data:2021.10.18
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2021
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Krochmal-Marczak, Barbara | Pisarek, Marta | Bienia, Bernadetta | Dykiel, Magdalena | Brągiel, Elżbieta
Data:2022.12.08
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Skiba, Dominika | Sawicka, Barbara
Data:2016.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1942
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Bystrek, Jan | Kolanko, Katarzyna | Wierciński, Janusz
Data:2001
Rodzaj zawartości:obrazy