Szczegóły obiektu: Wpływ zabiegów technologicznych na właściwości frytek ziemniaczanych i zawartość akrylamidu
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło: http://aleph18.bibl.up.wroc.pl/F?func=direct&local_base=ARW01&doc_number=000083164
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Tajner-Czopek, Agnieszka
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wyka, Joanna | Tajner-Czopek, Agnieszka | Godyla, Michaela | Witek, Paulina | Wilczek, Wocjiech
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy