Szczegóły obiektu: Difficulties in the translation of Italian non-equivalent lexemes – the example of Italian culinary terminology
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/RP/article/view/RP.2020.002/27465
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/RP/article/view/RP.2020.002
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Berezowski, Łukasz Jan
Data:2020.12.19
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Godzich, Anna
Data:2021.08.06 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Berezowski, Łukasz Jan
Data:2021.12.21 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Berezowski, Łukasz Jan
Data:2021.12.08 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Berezowski, Łukasz Jan
Data:2021.12.21 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Berezowski, Łukasz Jan
Data:2024.12.05 | 2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Berezowski, Łukasz Jan
Data:2020.06.17 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Berezowski, Łukasz Jan
Data:2021.11.10
Rodzaj zawartości:pozostałe