Szczegóły obiektu: Wpływ substancji słodzących na cechy organoleptyczne cydru domowego. Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2015, Nr 411, s. 38-47
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2015.411.04
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Jagodziński, Jan | Dziągow, Sylwia | Krzywonos, Małgorzata
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Błaszczyk, Jolanta | Krzywonos, Małgorzata
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Koniec, Aleksandra | Krzywonos, Małgorzata
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Janaszak, Oliwia | Krzywonos, Małgorzata
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jagodziński, Jan (1928- )
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Dąbrowska, Klaudia | Mańka, Alicja | Krzywonos, Małgorzata
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wilk, Marta | Krzywonos, Małgorzata | Seruga, Przemysław
Data:2020.11.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gut, Jolanta | Krzywonos, Małgorzata | Piekara, Agnieszka
Data:2020.12.31 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy