Object's details: Wpływ substancji słodzących na cechy organoleptyczne cydru domowego. Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2015, Nr 411, s. 38-47
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/pn.2015.411.04
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Jagodziński, Jan | Dziągow, Sylwia | Krzywonos, Małgorzata
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Błaszczyk, Jolanta | Krzywonos, Małgorzata
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Koniec, Aleksandra | Krzywonos, Małgorzata
Date:2018.12.31 | 2018
Type:image
Creator:Janaszak, Oliwia | Krzywonos, Małgorzata
Date:2023.12.31 | 2023
Type:image
Creator:Jagodziński, Jan (1928- )
Date:2014.12.31 | 2014
Type:text
Creator:Dąbrowska, Klaudia | Mańka, Alicja | Krzywonos, Małgorzata
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Wilk, Marta | Krzywonos, Małgorzata | Seruga, Przemysław
Date:2020.11.24
Type:text
Creator:Gut, Jolanta | Krzywonos, Małgorzata | Piekara, Agnieszka
Date:2020.12.31 | 2020
Type:image