Object's details: Wartość odżywcza twarogu kwasowego otrzymanego z mleka zagęszczonego wyparnie oraz metodą ultrafiltracji (UF)
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Siemianowski, Krzysztof | Bohdziewicz, Krzysztof | Szpendowski, Jerzy | Kołakowski, Piotr | Żylińska, Joanna | Bardowski, Jacek K.
Date:2015
Type:other
Creator:Siemianowski, Krzysztof | Szpendowski, Jerzy | Bohdziewicz, Krzysztof | Kołakowski, Piotr | Żylińska, Joanna | Bardowski, Jacek K.
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image
Creator:Siemianowski, Krzysztof | Lis, Anna | Bohdziewicz, Krzysztof | Szpendowski, Jerzy
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Siemianowski, Krzysztof | Szpendowski, Jerzy
Date:2012.12.31 | 2012
Type:image
Creator:Szpendowski, Jerzy | Siemianowski, Krzysztof
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image
Creator:Siemianowski, Krzysztof | Tońska, Elżbieta | Lis, Anna | Szpendowski, Jerzy
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Zylinska, Joanna
Date:2015.12.31 | 2015
Type:text
Cascade cell lyses and DNA extraction for identification of genes and microorganisms in kefir grains
Creator:Kowalczyk, Magdalena | Kołakowski, Piotr | Radziwill-Bienkowska, Joanna M. | Szmytkowska, Agnieszka | Bardowski, Jacek K.
Date:2012.02
Type:other