Object's details: Wpływ kwasu huminowego (KH) na kiełkowanie światłoczułych nasion sałaty. Część III. Kiełkowanie w warunkach różnych temperatur
Provider:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Gawroński, Eugeniusz 
Date:1969 
Type:image 
Creator:Gawroński, Eugeniusz 
Date:1969 
Type:image 
Creator:Gawroński, Eugeniusz 
Date:1969 
Type:image 
Creator:Wala, Mateusz 
Date:2023.09.04  | 2023  | 2023.11.21 
Type:text 
Creator:Uziak, Zofia (1925-2015) 
Date:1973 
Type:image 
Creator:Uziak, Zofia (1925-2015)  | Czernas, Krzysztof 
Date:1971 
Type:image 
Creator:Kochański, Adam 
Date:1934 
Type:other