Szczegóły obiektu: Wpływ kwasu huminowego (KH) na kiełkowanie światłoczułych nasion sałaty. Część III. Kiełkowanie w warunkach różnych temperatur
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Opis
- Tytuł:
 - Twórca:
 - Współtwórca:
 - Opis:
 - Dostępność obiektu:
 - Prawa:
 - Data:
 - Typ:
 - Język:
 - Źródło:
 - Format:
 - Wydawca:
 - Relacja:
 - Temat i słowa kluczowe:
 - Dostawca danych:
 - Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
 - Rodzaj zawartości:
 
Podobne obiekty
Twórca:Gawroński, Eugeniusz 
Data:1969 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Gawroński, Eugeniusz 
Data:1969 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Gawroński, Eugeniusz 
Data:1969 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Gawroński, Eugeniusz 
Data:1969 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Wala, Mateusz 
Data:2023.09.04  | 2023  | 2023.11.21 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Uziak, Zofia (1925-2015) 
Data:1973 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Uziak, Zofia (1925-2015)  | Czernas, Krzysztof 
Data:1971 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Kochański, Adam 
Data:1934 
Rodzaj zawartości:pozostałe