Object's details: Wpływ kwasu huminowego (KH) na kiełkowanie światłoczułych nasion sałaty. Część IV. Porównanie aktywności fizjologicznej preparatów KH różnego pochodzenia ż ich składem chemicznym
Provider:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Gawroński, Eugeniusz 
Date:1969 
Type:image 
Creator:Gawroński, Eugeniusz 
Date:1969 
Type:image 
Creator:Gawroński, Eugeniusz 
Date:1969 
Type:image 
Creator:Wala, Mateusz 
Date:2023.09.04  | 2023  | 2023.11.21 
Type:text 
Creator:Uziak, Zofia (1925-2015) 
Date:1973 
Type:image 
Creator:Uziak, Zofia (1925-2015)  | Czernas, Krzysztof 
Date:1971 
Type:image 
Creator:Paczoski, Józef (1864-1942) 
Date:1947.12.31  | 1947 
Type:text