Object's details: Wpływ kwasu huminowego (KH) na kiełkowanie światłoczułych nasion sałaty. Część I. Przebieg kiełkowania w zależności od stężenia KH, czasu nasycania i naświetlania, pH środowiska oraz działania kinetyny i kwasu giberelowego (GA3)
Provider:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Gawroński, Eugeniusz
Date:1969
Type:image
Creator:Gawroński, Eugeniusz
Date:1969
Type:image
Creator:Gawroński, Eugeniusz
Date:1969
Type:image
Creator:Dąbek-Szreniawska, Małgorzata
Date:1970
Type:image
Creator:Adamczyk, Zdzisław | Nowińska, Katarzyna
Date:2013
Type:image
Creator:Vorbrodt, Władysław (1883-1940)
Date:1925
Type:other