Object's details: Wpływ kwasu huminowego (KH) na kiełkowanie światłoczułych nasion sałaty. Część I. Przebieg kiełkowania w zależności od stężenia KH, czasu nasycania i naświetlania, pH środowiska oraz działania kinetyny i kwasu giberelowego (GA3)
Provider:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Gawroński, Eugeniusz 
Date:1969 
Type:image 
Creator:Gawroński, Eugeniusz 
Date:1969 
Type:image 
Creator:Gawroński, Eugeniusz 
Date:1969 
Type:image 
Creator:Dąbek-Szreniawska, Małgorzata 
Date:1970 
Type:image 
Creator:Adamczyk, Zdzisław  | Nowińska, Katarzyna 
Date:2013 
Type:image 
Creator:Vorbrodt, Władysław (1883-1940) 
Date:1925 
Type:other