Object's details: Wpływ kwasu huminowego (KH) na kiełkowanie światłoczułych nasion sałaty. Część I. Przebieg kiełkowania w zależności od stężenia KH, czasu nasycania i naświetlania, pH środowiska oraz działania kinetyny i kwasu giberelowego (GA3)
Provider:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Gawroński, Eugeniusz
Date:1969
Type:image
Creator:Gawroński, Eugeniusz
Date:1969
Type:image
Creator:Gawroński, Eugeniusz
Date:1969
Type:image
Creator:Dąbek-Szreniawska, Małgorzata
Date:1970
Type:image
Creator:Adamczyk, Zdzisław | Nowińska, Katarzyna
Date:2013
Type:image
Creator:Vorbrodt, Władysław (1883-1940)
Date:1925
Type:other