Szczegóły obiektu: Concepts of healthy food and healthy eating in European Union policy and law
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/ppr/article/view/39765/34184
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/ppr/article/view/39765
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Farhan, Jakub Ali | Perkowski, Maciej
Data:2023.12.27
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Maj, Agnieszka
Data:2017.08.23 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kapała, Anna
Data:2025.06.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Karczewska, Maria (1866-1951)
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Erismann, Friedrich (1842-1915)
Data:1888
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Karczewska, Maria (1866-1951)
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bryła, Paweł
Data:2016.12.27 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:1939
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak