Szczegóły obiektu: Innowacyjność przemysłu spożywczego w Polsce. Ocena, uwarunkowania, rozwój
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/30553 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Grzelak, Maria Magdalena
Data:2019.10.12 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dworak, Edyta | Grzelak, Maria Magdalena
Data:2023.03.31 | 2023.03.29
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dworak, Edyta
Data:2022.06.21 | 2022.06.20
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Grzelak, Maria
Data:2021.07.06 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Starzyńska, Wacława | Grzelak, Maria Magdalena
Data:2015.04.02 | 2008
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dworak, Edyta | Grzelak, Maria Magdalena
Data:2021.03.15 | 2020
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe