Szczegóły obiektu: Innovativeness in Food Processing Industry - Application of Chosen Statistical Measures
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/7645
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Starzyńska, Wacława | Grzelak, Maria Magdalena
Data:2015.04.02 | 2008
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kamosiński, Sławomir
Data:2015.03.02 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Grzelak, Maria Magdalena
Data:2019.10.12 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dworak, Edyta | Kasperkiewicz, Witold
Data:2015.12.16 | 2008
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Boryczka, Ewa M.
Data:2024.09.25 | 2020.12.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Grzelak, Maria Magdalena
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Chotkiewicz, Michał
Data:2017.09.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pilarczyk, Daria
Data:2019.08.20 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy