Szczegóły obiektu: Wpływ fermentacji alkoholowej na zmiany NNKT w pestkach z czarnej porzeczki jako surowcu odpadowym
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Sterczyńska, Monika | Kubiak, Mariusz S. | Starzycki, Michał
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dolik, Kamil | Kubiak, Mariusz S.
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kubiak, Mariusz S. | Jakubowski, Marek | Dolata, Włodzimierz
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sterczyńska, Monika | Jakubowski, Marek | Poreda, Aleksander
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Starzycki, Michał | Starzycka, Eligia | Matuszczak, Marcin
Data:1999.12.31 | 1999
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Borowy, Tomasz | Kubiak, Mariusz S.
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Borowy, Tomasz | Kubiak, Mariusz S.
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie