Szczegóły obiektu: Culinary items and terms in Business Italian in Italian language teaching based on coursebooks „L’italiano in azienda” (2002) and „Un vero affare!” (2015)
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/n/article/view/39613/35862
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/n/article/view/39613
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Godzich, Anna | Machowski, Szymon
Data:2024.04.12
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Godzich, Anna | Machowski, Szymon
Data:2023.04.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Deiana, Igor | Spina, Stefania
Data:2021.01.10
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mihułka, Krystyna
Data:2019.09.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pioli, Marco
Data:2021.08.06 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Załęska , Maria
Data:2022.11.21
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Paleta, Alicja
Data:2013.01.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Grochowska-Reiter, Anna | Słapek, Daniel
Data:2021.05.20
Rodzaj zawartości:obrazy