Szczegóły obiektu: A cultural component in teaching vocabulary within an academic course of Italian – Vatican culinary terms as culturemes and sociolect-based elements
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/n/article/view/37841/32500
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/n/article/view/37841
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Godzich, Anna | Machowski, Szymon
Data:2023.04.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Godzich, Anna | Machowski, Szymon
Data:2024.04.12
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Grochala, Beata
Data:2022.03.10 | 2021.12.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Pintye-Lukács, Erzsébet
Data:2023.09.21
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Balkowska, Grażyna
Data:2015.04.30 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czempka-Wewióra, Maria | Gałęziowska-Krzystolik, Anna
Data:2024.09.06
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Grochala, Beata
Data:2024.09.06
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dembowska-Wosik, Iwona
Data:2014.04.30 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy