Szczegóły obiektu: Selected aspects of consumer preferences in the selection of gastronomic services. The case study of the Jeżyce estate in Poznań
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/rrpr/article/view/26926/24673
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/rrpr/article/view/26926
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kopacki, Igor  | Bogacka, Emilia 
Data:2020.10.15 
Rodzaj zawartości:teksty 
Data:1946 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak 
Twórca:Towarzystwo Śpiewacze "Akord" (Poznań) 
Data:1930 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Data:1936 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak 
Data:1936.01.01 - ... 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak 
Twórca:Mierzejewska, Lidia  | Sikorska-Podyma, Kamila 
Data:2022.10.14 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Kurowska, Hanna 
Data:2022.10.17  | 2022.10.14 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Data:1918 - 1939 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak