Szczegóły obiektu: Selected aspects of consumer preferences in the selection of gastronomic services. The case study of the Jeżyce estate in Poznań
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/rrpr/article/view/26926/24673
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/rrpr/article/view/26926
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kopacki, Igor | Bogacka, Emilia
Data:2020.10.15
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1946
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Towarzystwo Śpiewacze "Akord" (Poznań)
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1936.01.01 - ...
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Mierzejewska, Lidia | Sikorska-Podyma, Kamila
Data:2022.10.14
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kurowska, Hanna
Data:2022.10.17 | 2022.10.14
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:1918 - 1939
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak