Szczegóły obiektu: Root plasticity improves salt tolerance in different genotypes of lentil (Lens culinaris)
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/EQ/article/view/v10090-011-0027-2/3973
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/EQ/article/view/v10090-011-0027-2
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Panuccio, Maria Rosaria | Logoteta, Barbara | De Lorenzo, F. | Muscolo, Adele
Data:2011.07.08
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Schleiff, Uwe
Data:2011.07.08
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mikołajewska, Emilia | Mikołajewski, Dariusz
Data:2014.06.03 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sidorowicz, J.
Data:1964.12.31 | 1964
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Brown, Robert F. | Gonçalves, Daciberg Lima
Data:2023.02.26
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Sabaghnia, Naser | Janmohammadi, Mohsen
Data:2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Woźnicka, Marta
Data:2016.04.19 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kula, Łucja | Kalinowska, Julita | Koczor-Rozmus, Aleksandra
Data:2021.07.06
Rodzaj zawartości:teksty