Szczegóły obiektu: Analiza żywności : skrypt. Cz. 1
Dostęp do obiektu ograniczony
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Koszalińskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Klepacka, Mirosława Red. | Drużyńska, Beata
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Drewiaka, Dorota | Sobieraj, Emilia | Drużyńska, Beata | Kowalska, Jolanta | Wołosiak, Rafał | Ciecierska, Marta | Majewska, Ewa
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Derewiaka, Dorota | Sobieraj, Emilia | Drużyńska, Beata | Kowalska, Jolanta | Wołosiak, Rafał | Ciecierska, Marta | Majewska, Ewa
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy