Szczegóły obiektu: Półprodukty ciastkarskie - Kremy - Metoda oznaczania gęstości, puszystości i stabilności struktury BN-81/8070-12
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Lubelskiej
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Zakres:
- Format:
- Wydawca:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Miłosz, Zofia | Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Data:1981 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kowalczuk-Kozub, Maria | Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Data:1987 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kowalczuk-Kozub, Maria | Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Data:1988 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kucharczyk, Irena. | Miłosz, Zofia. | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
Data:2013 | 1986
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Data:1976 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Data:1981 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kowalczuk-Kozub, Maria | Miłosz, Zofia | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Data:1980 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kowalczuk-Kozub, Maria | Miłosz, Zofia | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Data:1991 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty