Object's details: Półprodukty ciastkarskie - Kremy - Metoda oznaczania gęstości, puszystości i stabilności struktury BN-81/8070-12
Provider:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Lubelskiej
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Coverage:
- Format:
- Publisher:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Miłosz, Zofia | Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Date:1981 | 2013
Type:text
Creator:Kowalczuk-Kozub, Maria | Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Date:1987 | 2013
Type:text
Creator:Kowalczuk-Kozub, Maria | Żelazowska-Major, Zofia ( - 2009) | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Date:1988 | 2013
Type:text
Creator:Kucharczyk, Irena. | Miłosz, Zofia. | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa).
Date:2013 | 1986
Type:text
Creator:Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Date:1976 | 2013
Type:text
Creator:Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Date:1981 | 2015
Type:text
Creator:Kowalczuk-Kozub, Maria | Miłosz, Zofia | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Date:1980 | 2013
Type:text
Creator:Kowalczuk-Kozub, Maria | Miłosz, Zofia | Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego (Warszawa)
Date:1991 | 2013
Type:text