Szczegóły obiektu: Przegląd metod otrzymywania aromatów stosowanych do aromatyzowania żywności
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Bogacz-Radomska, Ludmiła | Pietkiewicz, Jerzy Jan
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Janczar-Smuga, Małgorzata | Pietkiewicz, Jerzy Jan | Bogacz-Radomska, Ludmiła
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bogacz-Radomska, Ludmiła | Harasym, Joanna
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna | Bogacz-Radomska, Ludmiła
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna | Bogacz-Radomska, Ludmiła
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Orkusz, Agnieszka | Bogacz-Radomska, Ludmiła
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bogacz-Radomska, Ludmiła | Harasym, Joanna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bogacz-Radomska, Ludmiła | Harasym, Joanna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy